ClaassenGestalt

Dick Claassen
Verschurestraat 1-F
1222 CL Hilversum

Meer informatie of aanmelden?

Bel 06 267 521 08


dick

Werkwijze

Het kennismakingsgesprek is bedoeld om een eerste indruk van elkaar te krijgen en om je vraag te verkennen. Jij bepaalt of je met mij in zee gaat en ik kijk of gestalttherapie een geschikte aanpak is voor je situatie. Dit gesprek duurt zestig minuten en is gratis en vrijblijvend.
 
Hoe lang de therapie duurt is op voorhand moeilijk te bepalen. Deze verschilt van persoon tot persoon. Een kortdurende psychotherapie varieert van vijf tot twaalf bijeenkomsten. Of dat voldoende is, hangt af van je vraag en voorgeschiedenis. Na iedere vijf sessies evalueren we.
 
De vorm van de bijeenkomsten kan variëren. Vaak zijn het gesprekken, maar we kunnen ook lichaamsgericht werken, dromen uitwerken of creatieve werkvormen uitproberen, afhankelijk van wat bij je past.
Verwijzing door een huisarts is niet nodig, je kunt rechtstreeks contact opnemen.
Afspraken dienen minimaal vierentwintig uur van te voren telefonisch te worden geannuleerd.


Tarieven

Individuele therapie
Het kennismakingsgesprek voor individuele therapie (een uur) is gratis en vrijblijvend. Vervolgsessies individueel (een uur) kosten € 70,00 (incl. BTW).

Relatietherapie
Bij relatietherapie wordt gebruik gemaakt van twee therapeuten.
Het kennismakingsgesprek voor relatietherapie (anderhalf uur) kost € 100,00 (incl. BTW) per persoon. Dit gesprek is ook therapeutisch, er wordt niet alleen maar een vragenlijst besproken.
Vervolgsessies samen (een uur) kosten € 70,00 (incl. BTW) per persoon. 


Praktijkadres
ClaassenGestalt
Praktijk voor individuele therapie en relatietherapie

Dick Claassen
Verschurestraat 1-F
1222 CL Hilversum